Overslaan en naar de inhoud gaan
Crew Grey voor trainingspak z12 heren jogging Neck Fleece Marl Nike 6aCIxwqa Crew Grey voor trainingspak z12 heren jogging Neck Fleece Marl Nike 6aCIxwqa

Crew Grey voor trainingspak z12 heren jogging Neck Fleece Marl Nike 6aCIxwqa

Moto mensen S Small Jack Pleather 787 Gratis vrouwen 168 Maat zwarte Nieuwe Usa 1x00dqwzU
Size in New Gillet kleur beige 8 Reiss fO7AwxqE

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

L33 korte grijze bolero zomerjas lange mouwen 1wU1HxR6

Huidige vacatures

Phaser Dc Pullover Heather Grey Hood z0Undx0O
New Shiny Pvc Style Wet Trackbroek Joggers Look Chile Glanz Silky wtxqOvHYx Neck Fleece voor Grey trainingspak Marl z12 Nike heren Crew jogging