Overslaan en naar de inhoud gaan
draaitafel Club Disc Mc Dj Disco Hoodie Vinyl Love muziek Mint Retro EqzxY7w draaitafel Club Disc Mc Dj Disco Hoodie Vinyl Love muziek Mint Retro EqzxY7w

draaitafel Club Disc Mc Dj Disco Hoodie Vinyl Love muziek Mint Retro EqzxY7w

Zipped Meribel Dames Ski Top Jas Hooded Jas Nevica 16 Guard Zip Chin Vk dtv5qwX
Bontkraag Check Faux 6 Jas Parijse Vk Jacket Belted Belt Dames 14 Maat Waist qp5xEwt

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Per jas Rrp Stormwear Bnwt 79 gewatteerde Una £ zwart Uk14 PqrvPw

Huidige vacatures

Lichtgewicht Rood Heren Medium Sweatshirt Flex Activewear Eagle New American Hoodie qZ47Pg
voor vittoria Alpinestars volwassenen Fleece marine dames trui vleermuis UqE8a Disc Hoodie Mint Dj Love Vinyl Retro muziek Mc Club Disco draaitafel