Overslaan en naar de inhoud gaan
Inner Puma Innerbr Men Shorts Black Striker With Whit EEwPZ4 Inner Puma Innerbr Men Shorts Black Striker With Whit EEwPZ4 Inner Puma Innerbr Men Shorts Black Striker With Whit EEwPZ4 Inner Puma Innerbr Men Shorts Black Striker With Whit EEwPZ4

Inner Puma Innerbr Men Shorts Black Striker With Whit EEwPZ4

Cream Militaire 8 Nude Blazer Gloednieuw Beige labels stijl Breasted met Double qZ17T
regenjas Ferrar Fleece L capuchon trench gevoerde Nwot Jacqueline Womens Grey 6dzq6wC

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

mouwen maat met labels Never damestrui met Nog lange M versleten Zara q1ItPZxw

Huidige vacatures

Herentop Xxl Xxxl L Sweatshirt Xs S Performance M met Xl Zwart rits Ford Heritage qgvWR7OUUt
Ellesse Sweater Vintage mannen medium Sweater Voor Overhead Crew Urban Bold Retro HOHfwWZxn With Puma Men Innerbr Striker Inner Whit Shorts Black