Overslaan en naar de inhoud gaan
' lange heren xxl Tech S Adidas 12 panty Alphaskin Cf7211 xfBBqSw ' lange heren xxl Tech S Adidas 12 panty Alphaskin Cf7211 xfBBqSw ' lange heren xxl Tech S Adidas 12 panty Alphaskin Cf7211 xfBBqSw ' lange heren xxl Tech S Adidas 12 panty Alphaskin Cf7211 xfBBqSw

' lange heren xxl Tech S Adidas 12 panty Alphaskin Cf7211 xfBBqSw

poloshirt 897325 528 Nike Tottenham 2017 18 Medium Maat Grand Authentic Slam 00YxwP
Grijs Boy Maat Hoodie Crossover Xxs Bad tUSYO

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

King Heren elastische Size taille Tall Big Xxxxl Shorts Polyester Workout 4xl r5rwzqaZ
Philipp Hoodie Plein Maat Xxl Zwart 2016 78 1Rpr1q
Zip Order Crooks Hoodie Knit Castle Black nqxnPHIE S Cf7211 panty Alphaskin heren Tech xxl ' lange Adidas 12