Overslaan en naar de inhoud gaan
Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY

Grey Bape Rare Small Crewneck Very frOqn1IpOY

dameslaarzen dames maat 42 Belstaff goudkleurig motorlaarzen Y7Bnw0x
donsjack korting Venta Windbestendig Craghoppers 60 Bnwt pakkenbaar 12 Lite xpInq7

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Blazer 14 Gerry Dames fluwelen zwart maat Gouden Weber Gothic jas knop wH6I6fqW1x
S Slip Trench M Coat Collection Shower Pebble Mac Gevoerd Bnwt Vk 22 vEwpdwqx7
Broadway Down Active ritssluiting dames 16 Womens 42 maat Jacket met 16 Size 42” Broadway Active Zipped jas Ref 3656 grRcSgW4 Bape Grey Very Small Crewneck Rare