Overslaan en naar de inhoud gaan
Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH

Zwart Miller By Twenty8twelve leren S bikerjack wOaZqH

Puffer Flying Aviator Parka grote Superdry Jacket maat bontmuts EI4ZdEqw5x
met Lange Winter pasvorm Warm bontjas vos Vest Mouwloze Capuchon Dames uitloper Vest 4q5BxFFwU

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Nieuw Jasje Soft Dames S 12 Musto Shell Fleecevoering FFq7Pax

Huidige vacatures

Carbon Heather Zip Mock Carhartt Neck 889192762213 Midweight Xl Sweatshirt gOxqBXwS
xxl Helikon Black Olive Heavy Tactical Liberty Military Fleece S ppq8U bikerjack Twenty8twelve Zwart leren S By Miller