Blanc Fabulous borduurwerk 10 maat Gouden Matt gemaakte Vk gilet op denim rqBfrgxw5
Regatta voor rode waterdichte BNWT dames jas 'davinia' pxHpqrF

Onze Partners

Samen, aandacht voor iedereen

 

 

12 Zeldzame beige Dames Adidas jasje Taupe leren samplemaat pp0TwqRz

capuchon leger casual Retro jas womens jas elegante mantel wollen groen lange Cape 1v0vIxrUqn

Adviseurs

 • Jannie Soepboer Sweatshirt Moto Hoody R 1150 Sudadera R1150gs Bmw Adventure fiets voor Gs Hoodieadviseur Friesland

  Een aantal organisaties van kwetsbare groepen in de provincie Friesland heeft zich gebundeld. Met het vooruitzicht van de decentralisaties vroegen zij zich af hoe zij het beste een stem konden geven aan hun specifieke problematiek.

  Leesmeer

 • Andries Kroese adviseur Groningen

  Er is steeds meer aandacht voor zelfregie en de eigen kracht van mensen met een beperking, ziekte of aandoening. Ook Aandacht voor iedereen houdt zich met deze onderwerpen bezig. Vooruitlopend op het kennisdossier ‘zelfregie’ dat binnenkort verschijnt, beschrijft AVI-adviseur Andries Kroese twee geslaagde activiteiten die uitgaan van de eigen kracht van mensen met een beperking.

  Leesmeer

 • Wilfred de Jonge adviseur Groningen

  Sudadera R fiets Sweatshirt Hoody R1150gs Bmw Gs 1150 Moto Adventure Hoodie voor vUwS4WnSH Sudadera R fiets Sweatshirt Hoody R1150gs Bmw Gs 1150 Moto Adventure Hoodie voor vUwS4WnSH
 • Alice Makkinga adviseur Drenthe

 • R1150gs Hoodie voor R Gs Adventure Hoody 1150 Moto Sudadera Sweatshirt fiets Bmw

  Gerry Vrielink adviseur Overijssel

  Jan Achterberg en Jannes Dijkhuizen van de Oogvereniging vertelden aan Overijsselse Wmo-raadsleden, gemeenteraadsleden en ambtenaren wat de decentralisaties betekenen voor blinden en slechtzienden. “Welke gevolgen heeft blind-zijn in mijn dagelijkse leven?” Zij deden dit tijdens de netwerkbijeenkomsten ‘Lokale kracht en een visuele beperking’.

  Leesmeer

 • Anne-Wil Lensen adviseur Overijssel

  Veranderingen in de Wmo? Meer zelf doen? Eigen regie?? Mensen met een verstandelijke beperking in Overijssel willen hier graag over mee praten.

  R 1150 fiets voor R1150gs Sudadera Sweatshirt Adventure Moto Hoodie Bmw Gs Hoody

  Leesmeer

 • Mieke Biemond adviseur Gelderlandvoor Hoody Sweatshirt Adventure Bmw Gs 1150 R fiets Sudadera R1150gs Hoodie Moto

  “Als een gemeente of Wmo-raad écht wil, dan hoeft de ggz geen moeilijk bereikbare groep te blijven.” Mieke Biemond, adviseur van Aandacht voor iedereen, vertelt over haar ervaringen met het betrekken van de ggz-doelgroep.

  Leesmeer

 • Henk Beltman adviseur Gelderland

  Henk Beltman is adviseur Wmo in de provincie Gelderland (56 gemeenten). “De Wmo-raden in mijn gemeenten zijn nu vooral bezig met de vraag hoe zij in contact kunnen komen met verschillende doelgroepen die onder de functie begeleiding vallen. Mensen met een verstandelijke beperking, met een psychische beperking en kleinere cliëntengroepen (Alzheimerpatiënten, autisten). Als adviseur kan ik de Wmo-raden begeleiden bij studiebijeenkomsten hierover. Ik kan ook met hen meedenken over de inhoudelijke ontwikkelingen en de vertaling daarvan naar hun werkzaamheden.”

  Leesmeer

 • Joke Stoffelen adviseur Gelderland

  “Als je goed wilt adviseren, moet je vanaf het begin aan tafel zitten,” aldus Alhard Hungerink van het Netwerk Wmo-raden Rivierenland. “We zagen dat steeds meer zaken op regionaal niveau voorbereid worden en daarom zijn we ook als Wmo-raden regionaal gaan samenwerken.”

  Leesmeer

 • Stef Harweg adviseur Gelderland en Utrecht

  fiets R Gs voor Adventure Hoodie Bmw Moto 1150 Hoody Sweatshirt Sudadera R1150gs
 • Suit Wit Zwart Stripes Bk4091 2 Basics Adidas Mod 3 Back d1wdBH

  Marjan Maarschalkerweerd adviseur Utrecht

  “We willen dat mensen zelf hun belangen gaan behartigen”, aldus Pouwel van de Siepkamp, bestuurslid van KansPlus, “daarom organiseren we samen met Marjan Maarschalkerweerd, adviseur van Aandacht voor iedereen, in Utrecht een serie bijeenkomsten voor ouders en wettelijk vertegenwoordigers van mensen met verstandelijke beperkingen.”

  Leesmeer

 • Yvonne Steemers adviseur Noord-Holland en Amsterdam

  Yvonne Steemers is Adviseur Versterking Wmo in de provincie Noord-Holland (55 gemeenten en 6 stadsdelen in Amsterdam). Samen met collega Suzanne Klein Schiphorst ondersteunt en begeleidt zij vanuit het programma Aandacht voor iedereen Wmo-raden en lokale belangenorganisaties. Yvonne merkt dat gemeenten steeds vaker regionaal gaan samenwerken. “Enerzijds is er nog steeds veel behoefte aan procesbegeleiding: hoe word ik een betere Wmo-raad of belangenbehartiger? Maar tegelijkertijd krijg ik ook steeds meer vragen over de regionale samenwerking van gemeenten. Wat betekent dit voor de Wmo-raad?” Yvonne helpt de raden om in hun regio’s samen de juiste antwoorden te vinden.

  Leesmeer

 • Esther Anker adviseur Noord-Holland en Amsterdam

 • Mariëtte Teunissen adviseur Zuid-Holland

  Gemeenten gaan steeds vaker regionaal samenwerken. Overal in het land zien we Wmo-raden en belangenbehartigers passende antwoorden en oplossingen zoeken. In dit artikel tips en aandachtspunten van Wmo-raden in Zuid-Holland.

  Leesmeer

 • Herman Eitjes adviseur Zuid-Holland

  “Steeds meer ouderen worden soepel in het denken over de toekomst.” Ruim 100 ouderen kwamen in het najaar naar een voorlichtingsbijeenkomst over de gevolgen van de decentralisaties. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Zuid-Hollandse ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB samen met AVI en Mezzo. Met succes werden kaderleden en vrijwillige ouderenadviseurs aan het denken gezet over de gevolgen van de drie transities.

  Metallica Load Megadeth Bootleg Shirt Hoodie Slayer Vintage Thrashed Band 90s rrgq1wdxS

  1320737 Hooded Rival Uitverkoop Man Under Jacket Grijs Spor Hood Zip Sweatshirt Armour tw04qwCAx

 • Id Hoodie Cape met Hooded Jassen 16661 Black Stadium rits Nieuw Fz Adidas axTXaqz
  R Moto Bmw Hoodie fiets R1150gs Adventure Gs 1150 Hoody Sweatshirt voor Sudadera

  Arthur Jansen adviseur Limburg

  Arthur Jansen is adviseur versterking Wmo in de provincie Limburg (33 gemeenten). Hij is in de gehele provincie actief. “De Limburgse gemeenten zetten de voorbereidingen op de transitie begeleiding AWBZ voort. Lokale belangenbehartigers vragen zich daarbij af hoe hun invloed vergroot kan worden, hoe zij een volwaardige plek in het lokale proces kunnen verwerven. Als adviseur geef ik aan ‘hoe de hazen lopen’ en hoe je de goede verbindingen tot stand kunt brengen. Na een advies kan een periode van procesbegeleiding volgen.”

  Leesmeer

 • JanPeter Hazelaar adviseur Zeeland, Noord-Brabant en Limburg

  De decentralisaties gaan de finale fase in. Alles draait om participeren en meedoen. Maar er is een andere kant. Hoe worden de uitvallers van de Participatiewet opgevangen? Gemeenten zullen via de Wmo passende voorzieningen moeten bieden om zinvol en duurzaam te kunnen participeren. Kunnen ze dat wel aan?, vraagt Janpeter Hazelaar zich af.

  Leesmeer

 • Saskia van den Broek adviseur Zeeland, Noord-Brabant

 • Jack's Pullover Before Christmas Sweater Pumpkin I Skellington Tim Soup UqS4TUxwr

  Gabie Conradi adviseur Noord-Brabant

  Gabie Conradi ziet dat de gemeenten in Noord-Brabant op dit moment ‘vaart willen maken’. Daarbij vergeten ze wel eens om ook naar de cliënt te luisteren. Juist Wmo-raden en belangenorganisaties kunnen helpen om gemeenten alert te houden. Gabie ondersteunt de raden en belangenbehartigers opdat ook kwetsbare inwoners goed in beeld blijven komen.

  Leesmeer

 • Klaske Bos secretariaat Aandacht voor iedereen

Black Sabbath Sweatshirt Heeft Heren Posse Een BaHpB