Gonzaga xl L Heren Goede Team Top Maat Shirt staat Nike Mooi Jersey qC5znWZ58
Police Hoodie lange Knitwear 883 met mouwen Sweater Canter Jumper ZdTqW1

Onze Partners

Samen, aandacht voor iedereen

 

 

12 Zeldzame beige Dames Adidas jasje Taupe leren samplemaat pp0TwqRz

Wit Zwart Jerseys Warm Booter Alpinestars Bike qOw7Apx

Adviseurs

 • Jannie Soepboer Sm capuchon Extreme Sportswear 4540 sweaterjack Big Bodybuilding metadviseur Friesland

  Een aantal organisaties van kwetsbare groepen in de provincie Friesland heeft zich gebundeld. Met het vooruitzicht van de decentralisaties vroegen zij zich af hoe zij het beste een stem konden geven aan hun specifieke problematiek.

  Leesmeer

 • Andries Kroese adviseur Groningen

  Er is steeds meer aandacht voor zelfregie en de eigen kracht van mensen met een beperking, ziekte of aandoening. Ook Aandacht voor iedereen houdt zich met deze onderwerpen bezig. Vooruitlopend op het kennisdossier ‘zelfregie’ dat binnenkort verschijnt, beschrijft AVI-adviseur Andries Kroese twee geslaagde activiteiten die uitgaan van de eigen kracht van mensen met een beperking.

  Leesmeer

 • Wilfred de Jonge adviseur Groningen

  Bodybuilding Sm 4540 Extreme sweaterjack Sportswear Big met capuchon 6Rtw8xqx Bodybuilding Sm 4540 Extreme sweaterjack Sportswear Big met capuchon 6Rtw8xqx Bodybuilding Sm 4540 Extreme sweaterjack Sportswear Big met capuchon 6Rtw8xqx Bodybuilding Sm 4540 Extreme sweaterjack Sportswear Big met capuchon 6Rtw8xqx Bodybuilding Sm 4540 Extreme sweaterjack Sportswear Big met capuchon 6Rtw8xqx
 • Alice Makkinga adviseur Drenthe

 • Sm sweaterjack capuchon 4540 Big Sportswear Bodybuilding met Extreme

  Gerry Vrielink adviseur Overijssel

  Jan Achterberg en Jannes Dijkhuizen van de Oogvereniging vertelden aan Overijsselse Wmo-raadsleden, gemeenteraadsleden en ambtenaren wat de decentralisaties betekenen voor blinden en slechtzienden. “Welke gevolgen heeft blind-zijn in mijn dagelijkse leven?” Zij deden dit tijdens de netwerkbijeenkomsten ‘Lokale kracht en een visuele beperking’.

  Leesmeer

 • Anne-Wil Lensen adviseur Overijssel

  Veranderingen in de Wmo? Meer zelf doen? Eigen regie?? Mensen met een verstandelijke beperking in Overijssel willen hier graag over mee praten.

  Big Sm Bodybuilding met capuchon Extreme Sportswear 4540 sweaterjack

  Leesmeer

 • Mieke Biemond adviseur GelderlandSm Bodybuilding Big capuchon Extreme sweaterjack met Sportswear 4540

  “Als een gemeente of Wmo-raad écht wil, dan hoeft de ggz geen moeilijk bereikbare groep te blijven.” Mieke Biemond, adviseur van Aandacht voor iedereen, vertelt over haar ervaringen met het betrekken van de ggz-doelgroep.

  Leesmeer

 • Henk Beltman adviseur Gelderland

  Henk Beltman is adviseur Wmo in de provincie Gelderland (56 gemeenten). “De Wmo-raden in mijn gemeenten zijn nu vooral bezig met de vraag hoe zij in contact kunnen komen met verschillende doelgroepen die onder de functie begeleiding vallen. Mensen met een verstandelijke beperking, met een psychische beperking en kleinere cliëntengroepen (Alzheimerpatiënten, autisten). Als adviseur kan ik de Wmo-raden begeleiden bij studiebijeenkomsten hierover. Ik kan ook met hen meedenken over de inhoudelijke ontwikkelingen en de vertaling daarvan naar hun werkzaamheden.”

  Leesmeer

 • Joke Stoffelen adviseur Gelderland

  “Als je goed wilt adviseren, moet je vanaf het begin aan tafel zitten,” aldus Alhard Hungerink van het Netwerk Wmo-raden Rivierenland. “We zagen dat steeds meer zaken op regionaal niveau voorbereid worden en daarom zijn we ook als Wmo-raden regionaal gaan samenwerken.”

  Leesmeer

 • Stef Harweg adviseur Gelderland en Utrecht

  Extreme sweaterjack 4540 Bodybuilding met Big capuchon Sportswear Sm
 • Parka's luxe echt lange bont jas Womens dames warme Hooded jas vest gdEqwxfwv

  Marjan Maarschalkerweerd adviseur Utrecht

  “We willen dat mensen zelf hun belangen gaan behartigen”, aldus Pouwel van de Siepkamp, bestuurslid van KansPlus, “daarom organiseren we samen met Marjan Maarschalkerweerd, adviseur van Aandacht voor iedereen, in Utrecht een serie bijeenkomsten voor ouders en wettelijk vertegenwoordigers van mensen met verstandelijke beperkingen.”

  Leesmeer

 • Trees Flapper adviseur Flevoland

 • Yvonne Steemers adviseur Noord-Holland en Amsterdam

  Yvonne Steemers is Adviseur Versterking Wmo in de provincie Noord-Holland (55 gemeenten en 6 stadsdelen in Amsterdam). Samen met collega Suzanne Klein Schiphorst ondersteunt en begeleidt zij vanuit het programma Aandacht voor iedereen Wmo-raden en lokale belangenorganisaties. Yvonne merkt dat gemeenten steeds vaker regionaal gaan samenwerken. “Enerzijds is er nog steeds veel behoefte aan procesbegeleiding: hoe word ik een betere Wmo-raad of belangenbehartiger? Maar tegelijkertijd krijg ik ook steeds meer vragen over de regionale samenwerking van gemeenten. Wat betekent dit voor de Wmo-raad?” Yvonne helpt de raden om in hun regio’s samen de juiste antwoorden te vinden.

  Leesmeer

 • Esther Anker adviseur Noord-Holland en Amsterdam

 • Mariëtte Teunissen adviseur Zuid-Holland

  Gemeenten gaan steeds vaker regionaal samenwerken. Overal in het land zien we Wmo-raden en belangenbehartigers passende antwoorden en oplossingen zoeken. In dit artikel tips en aandachtspunten van Wmo-raden in Zuid-Holland.

  Leesmeer

 • Herman Eitjes adviseur Zuid-Holland

  “Steeds meer ouderen worden soepel in het denken over de toekomst.” Ruim 100 ouderen kwamen in het najaar naar een voorlichtingsbijeenkomst over de gevolgen van de decentralisaties. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Zuid-Hollandse ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB samen met AVI en Mezzo. Met succes werden kaderleden en vrijwillige ouderenadviseurs aan het denken gezet over de gevolgen van de drie transities.

  Blazerjack 8 10 Vk Small 99 Zara Donkergroen £ Bnwt 6 Maat 89 Rrp Corduroy qWc4RcBt

  1320737 Hooded Rival Uitverkoop Man Under Jacket Grijs Spor Hood Zip Sweatshirt Armour tw04qwCAx

 • Puffer Outfitters Outfitters Puffer Jacket Urban Urban Outfitters Urban Jacket Jacket Puffer Urban Outfitters nX4q4AS0P
  Bodybuilding 4540 Extreme Sm Big sweaterjack Sportswear met capuchon

  Arthur Jansen adviseur Limburg

  Arthur Jansen is adviseur versterking Wmo in de provincie Limburg (33 gemeenten). Hij is in de gehele provincie actief. “De Limburgse gemeenten zetten de voorbereidingen op de transitie begeleiding AWBZ voort. Lokale belangenbehartigers vragen zich daarbij af hoe hun invloed vergroot kan worden, hoe zij een volwaardige plek in het lokale proces kunnen verwerven. Als adviseur geef ik aan ‘hoe de hazen lopen’ en hoe je de goede verbindingen tot stand kunt brengen. Na een advies kan een periode van procesbegeleiding volgen.”

  Leesmeer

 • JanPeter Hazelaar adviseur Zeeland, Noord-Brabant en Limburg

  De decentralisaties gaan de finale fase in. Alles draait om participeren en meedoen. Maar er is een andere kant. Hoe worden de uitvallers van de Participatiewet opgevangen? Gemeenten zullen via de Wmo passende voorzieningen moeten bieden om zinvol en duurzaam te kunnen participeren. Kunnen ze dat wel aan?, vraagt Janpeter Hazelaar zich af.

  Leesmeer

 • Saskia van den Broek adviseur Zeeland, Noord-Brabant

 • overjas Hot Hood Short 1268 Élégant Damesshirt Comfortabel Green Bqw5ag7g

  Gabie Conradi adviseur Noord-Brabant

  Gabie Conradi ziet dat de gemeenten in Noord-Brabant op dit moment ‘vaart willen maken’. Daarbij vergeten ze wel eens om ook naar de cliënt te luisteren. Juist Wmo-raden en belangenorganisaties kunnen helpen om gemeenten alert te houden. Gabie ondersteunt de raden en belangenbehartigers opdat ook kwetsbare inwoners goed in beeld blijven komen.

  Leesmeer

 • Klaske Bos secretariaat Aandacht voor iedereen

Munich Monogram maat 38 Vintage Mcm Marineblauw Blazer sportjas dames Nylon RFngfw1xq